TEMARIO Itinerarios I e II

1 INTRODUCIÓN Á AGRICULTURA ECOLÓXICA
2 ALIMENTOS TRANSXÉNICOS
3 QUÍMICOS E SAÚDE
4 CARACTERIZACIÓN DO SECTOR DA PRODUCIÓN ECOLÓXICA
5 PROCEDEMENTO DE CERTIFICACIÓN
6 AS PLANTAS
7 MANEXO DO SOLO
8 PROBLEMAS AMBIENTAIS
9 CÁLCULO DA PEGADA ECOLÓXICA
10 CONSUMO RESPONSABLE
11 LABOREO E MECANIZACIÓN
12 REGA
13 PRODUCIÓN DE PLANTAS AUTÓCTONAS
14 INICIATIVAS NO MEDIO RURAL
15 AGROTÓXICOS
16 EXTRACTOS DE PLANTAS PARA AGRICULTURA ECOLÓXICA
17 SEGURIDADE ALIMENTARIA
18 GUÍAS POR CULTIVO
19 TÁBOAS DE APOIO
20 ALTERNATIVAS DE COMERCIALIZACIÓN EN PRODUCIÓN ECOLÓXICA

LEXISLACIÓN E NORMAS TÉCNICAS
Normas Técnicas da Produción Agraria Ecolóxica de Carácter Xeral
Normas Técnicas da Produción Ecolóxica_Elaboración e Produtos elaborados
Normas Técnicas da Produción Ecolóxica_Produción Vexetal
Regulamento CE 889_2008 disposicións sobre produción e etiquetado
Regulamento CE 834_2007 sobre produción ecolóxica

OUTRA INFORMACIÓN DE INTERESE
Sementes de Produción Ecolóxica - Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente
Documentación de interese sobre Permacultura

No seguinte vínculo podedes atopar máis documentación e información de interese:
http://proxectoagroemprega.blogspot.com.es/p/temario.html


DOCUMENTACIÓN PRÁCTICAS AGROINDUSTRIA E TRANSFORMADOS (ITINERARIO II)

1.-VIÑO
2.-SIDRA
3.-CERVEXA
4.-CONSERVAS VEXETAIS
5.-XABÓNS E COSMÉTICA NATURAL



No hay comentarios:

Publicar un comentario