2 ALIMENTOS TRANSXÉNICOS
3 QUÍMICOS E SAÚDE
4 CARACTERIZACIÓN DO SECTOR DA PRODUCIÓN ECOLÓXICA
5 PROCEDEMENTO DE CERTIFICACIÓN
6 AS PLANTAS
7 MANEXO DO SOLO
8 PROBLEMAS AMBIENTAIS
9 CÁLCULO DA PEGADA ECOLÓXICA
10 CONSUMO RESPONSABLE
11 LABOREO E MECANIZACIÓN
12 REGA
13 PRODUCIÓN DE PLANTAS AUTÓCTONAS
14 INICIATIVAS NO MEDIO RURAL
15 AGROTÓXICOS
16 EXTRACTOS DE PLANTAS PARA AGRICULTURA ECOLÓXICA
17 SEGURIDADE ALIMENTARIA
18 GUÍAS POR CULTIVO
19 TÁBOAS DE APOIO
20 ALTERNATIVAS DE COMERCIALIZACIÓN EN PRODUCIÓN ECOLÓXICA
LEXISLACIÓN E NORMAS TÉCNICAS
Normas Técnicas da Produción Agraria Ecolóxica de Carácter Xeral
Normas Técnicas da Produción Ecolóxica_Elaboración e Produtos elaborados
Normas Técnicas da Produción Ecolóxica_Produción Vexetal
Regulamento CE 889_2008 disposicións sobre produción e etiquetado
Regulamento CE 834_2007 sobre produción ecolóxica
OUTRA INFORMACIÓN DE INTERESE
Sementes de Produción Ecolóxica - Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente
Documentación de interese sobre Permacultura
No seguinte vínculo podedes atopar máis documentación e información de interese:
http://proxectoagroemprega.blogspot.com.es/p/temario.html
DOCUMENTACIÓN PRÁCTICAS AGROINDUSTRIA E TRANSFORMADOS (ITINERARIO II)
1.-VIÑO
- Técnicas de Elaboración do Viño no CFEA de Guísamo
- Instalacións e equipamentos para a elaboración de viño
- Elaboración de Viños Brancos
- Lexislación Viño da Terra de Betanzos
- Guía Técnica para o cultivo das maceiras
- El manzano en "Eje central"
- Guía práctica de elaboración de sidra artesán
- Elaboración caseira de sidra Asturiana
- Elaboración de Cervexa artesán e caseira
- Guía Básica para elaborar cervexa na casa
- Como fabricar cervexa caseira paso a paso
- Conservas vexetais 1
- Conservas vexetais 2
- Conservas vexetais 3
- Información complementaria:
- Introdución á cosmética natural
- Recolección e conservación de plantas
- Iniciación á xabonería - xabóns en frío
- Xabóns en quente e refundidos
- Cremas
No hay comentarios:
Publicar un comentario